En Windows-app fungerer ikke med Kinect for Windows v2-sensoren

Det kan hende at du opplever at Kinect for Windows v2-sensoren ikke kommuniserer med en Windows-applikasjon på grunn av båndbreddebegrensninger når andre enheter er koblet til samme USB-hub.

Løsninger

Kinect for Windows v2-sensoren trenger en betydelig del av USB3-båndbredden i en USB-kontroller. Hvis andre enheter er tilkoblet datamaskinen via USB-portene (tastatur, mus eller andre eksterne enheter), bruker de også denne båndbredden, og det kan være at sensoren ikke kan fungere som den skal.

Prøv følgende for å løse problemet med USB-båndbredde:

• Koble fra sensoren, koble fra eventuelle ubrukte USB-enheter, og koble deretter til sensoren på nytt.
  • Bruk en annen USB3-port på datamaskinen. Hvis du bruker en USB3-hub, kobler du sensoren fra huben og kobler den direkte til en USB3-port på datamaskinen.

Mer informasjon

Båndbredde viser til kapasiteten enheten har til å overføre og motta data. Alle datamaskiner har en fast båndbredde tilgjengelig for å kjøre egne systemer og systemene på enhetene som er tilkoblet.

Prøv å ikke ha tilkoblet andre enheter til datamaskinens USB-porter når du bruker Kinect for Windows v2-sensoren, slik at både datamaskinen og Kinect for Windows-sensoren kan fungere problemfritt.