Feilsøke kabelbasert hodesett for Xbox 360 i Windows 10

Symptom

Du kan ikke høre lyd fra ørestykket når du bruker det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.

Obs!  Det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360 er utformet for bruk med bare lisensierte Xbox 360-enheter. Det er ikke meningen at hodesettet skal brukes med andre enheter. Xbox 360-konsollen overfører ikke spillyder eller -musikk gjennom det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.

Årsaker

Dette problemet kan oppstå hvis:

• Tilkoblingsporten er skitten.
  • Innstillingene for personvern eller familiesikkerhet er feil konfigurert.
  • Det er en feil med det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.

Ting du kan forsøke

Prøv følgende generelle løsninger først. Hvis problemet med det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360 vedvarer, kan du se Mer informasjon nedenfor.

Undersøk og rengjør Xbox-maskinvaren

Slik gjør du dette:

1. Se etter synlige feil på hodesettet, ledningen og kontakten.
  2. Kontroller at det ikke er smuss eller støv på hodesettkontakten. Du kan rengjøre kontakten med en bomullspinne som er dyppet i desinfiserende alkohol.
  3. Kontroller at Xbox 360-håndkontrolleren fungerer slik den skal. Sjekk at du kan bruke håndkontrolleren til å slå på og av konsollen.
  4. Sett kontakten til det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360 hardt inn i ekspansjonsporten som er under navigasjonsknappen og høyre styrespak på håndkontrolleren.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, går du til neste del.

Teste hodesettet

Du må laste ned Skype for å gjøre dette:

1. Slå på Xbox 360-håndkontrolleren, og kontroller at Xbox-guideknappen har et grønt lys i kvadrant én for å indikere at den er slått på og tilordnet en bruker.
En finger skal til å trykke guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller.
  1. Last ned Skype-klienten, hvis den ikke er installert allerede.
  2. Første gang du konfigurerer, blir du bedt om å kontrollere lyd- og videokvaliteten. Hvis du allerede har installert Skype, får du tilgang til lyd- og videotesten ved å velge Verktøy og deretter Alternativer.
  3. Velg Lydinnstillinger for å teste mikrofonen og høyttalerne.
Skype-skjermen Sjekk lyd og video, der det er merket av for Juster mikrofoninnstillingene automatisk
  1. Før du tester hodesettet, må du kontrollere at Xbox 360-hodesettet er valgt i rullegardinlisten over enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Skype: Løse problemer med høyttalere eller hodetelefoner (Windows-skrivebord).

Hvis du ikke kan løse problemet med denne fremgangsmåten, kan du se "Mer informasjon" nedenfor.

Mer informasjon

Prøv løsningene nedenfor hvis du opplever noen av følgende tilleggsproblemer.

Du kan ikke høre lyd fra ørestykket

1. Øk volumet på hodesettet. Du kan øke volumet ved å rotere lydkontrollen på hodesettets kabelkontakt.
  2. Kontroller at volumnivået er stilt inn på riktig måte, og at volumet ikke er dempet i volummikseren på PC-en.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, kan det hende at du må bytte ut det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.

Du hører ekko eller støy mens du spiller

Obs! Denne ekkoeffekten stammer opprinnelig fra personen som snakker, og ikke nødvendigvis fra personen som hører ekkoet. Hvis du for eksempel hører et ekko bare når noen andre snakker, kan det være problemer med hodesettilkoblingen til den andre personen, ikke din tilkobling.

Forholdene nedenfor kan forårsake ekko eller støy mens du spiller:

• Mikrofonen fanger opp støy fra omgivelsene. Det omfatter taleoverføring som kommer fra ørestykket.
  • Kontakten til hodesettet er ikke satt helt inn i håndkontrolleren.
  • Du bruker en trådløs håndkontroller for Xbox 360, og batteriene i enheten er dårlige.

Hvis du eller andre spillere hører ekko eller annen støy under spilling, kan du prøve ett av følgende:

• Skru ned volumet på PC-en.
  • Koble hodesettet fra kontrolleren, og koble det til igjen.
  • Rengjør pluggen på hodesettkabelen med en ren klut, og koble deretter hodesettet til håndkontrolleren på nytt.
  • Test hodesettet ved å koble det til en annen kontroller hvis du kan gjøre det.
  • Hvis du bruker en trådløs håndkontroller for Xbox 360, bytter du ut AA-batteriene, eller lader opp de oppladbare batteriene for Xbox 360.