Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows gjør at du kan koble opptil fire trådløse hodesett og fire trådløse håndkontrollere til en PC som kjører Microsoft Windows XP med Service Pack (SP2) eller en nyere versjon av Windows.

På denne siden

Koble mottakeren til en PC med Windows 10

1. Fjern den grønne etiketten fra USB-kontakten på mottakeren.
  2. Sett USB-kontakten inn i en strømforsynt USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen.
  3. Windows 10 installerer drivere for mottakeren automatisk. Når du får et popup-varsel om at driverne har blitt installert, kan du koble til det trådløse tilbehøret.

Et grønt lys på mottakeren viser at enheten fungerer.
  4. Slå på det trådløse Xbox 360-tilbehøret som du vil bruke med mottakeren.
En finger skal til å trykke guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller.
  1. Trykk tilkoblingsknappen på mottakeren. Lyset blinker grønt.
En tegning fremhever tilkoblingsknappen på Xbox Gaming Receiver for Windows.
  1. Trykk tilkoblingsknappen på det trådløse tilbehøret. På den trådløse kontrolleren er for eksempel tilkoblingsknappen på baksiden.
En finger skal til å trykke tilkoblingsknappen foran på en Xbox 360-håndkontroller.

Grønne blinkende lys på tilbehøret og mottakeren angir at enheten prøver å opprette en forbindelse. Når lysene slutter å blinke og fortsetter å lyse, er tilbehøret tilkoblet. På en trådløs kontroller fortsetter for eksempel ett av lysene rundt Guide-knappen å lyse.

Ett av lysene rundt guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller er tent, noe som angir at håndkontrolleren er koblet til en Xbox 360-konsoll.
  1. Åpne et spill eller Xbox-appen, og test tilbehøret ved å trykke en knapp, dra i en utløser eller bevege en styrespak på den trådløse håndkontrolleren.

Obs!  Hvis du har problemer med å koble til mottakeren, kan du gå til Feilsøke Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows 10 nedenfor.

Koble mottakeren til andre Windows-versjoner

Trinn 1: Koble Xbox 360 Wireless Gaming Receiver til datamaskinen.

1. Fjern den grønne etiketten fra USB-kontakten på mottakeren.
  2. Sett USB-kontakten inn i en strømforsynt USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen.
En tegning viser en Xbox 360 Wireless Gaming Receiver som kobles til en USB-port foran på en stasjonær datamaskin. En tegning viser en Xbox 360 Wireless Gaming Receiver som kobles til en USB-port bak på en stasjonær datamaskin.

Obs! USB-portene foran på datamaskinen er sannsynligvis ikke strømforsynte USB 2.0- eller 3.0-porter. Prøv å bruke en USB-port bak på datamaskinen.

Et grønt lys på mottakeren viser at enheten fungerer.

1. Hvis veiviseren Legg til ny maskinvare starter automatisk, velger du Installere programvaren automatisk (anbefales), og deretter velger du Neste.
  2. Gjør ett av følgende:

Trinn 2: Installer Wireless Gaming Receiver-programvaren.

Obs! Før du kan bruke trådløst tilbehør på datamaskinen, må du kanskje installere tilhørende programvare på den.

Slik installerer du programvaren fra platen

1. Sett inn installasjonsplaten i CD- eller DVD-stasjonen på datamaskinen.
  2. Hvis installasjonsprogrammet ikke starter automatisk, bytter du til CD- eller DVD-stasjonen og kjører installasjonsprogrammet.
  3. Følg trinnene i veiviseren for å installere programvaren. Hvis du blir bedt om det, starter du datamaskinen på nytt.

Trinn 3: Koble et trådløst Xbox 360-tilbehør til datamaskinen.

1. Slå på det trådløse Xbox 360-tilbehøret som du vil bruke med mottakeren.
En finger skal til å trykke guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller.
  1. Trykk tilkoblingsknappen på mottakeren. Lyset blinker grønt.
En pil peker mot tilkoblingsknappen på en trådløs mottaker.
  1. Trykk tilkoblingsknappen på det trådløse tilbehøret. På den trådløse kontrolleren er for eksempel tilkoblingsknappen på baksiden.
En finger skal til å trykke tilkoblingsknappen foran på en Xbox 360-håndkontroller.

Grønne blinkende lys på tilbehøret og mottakeren angir at enheten prøver å opprette en forbindelse. Når lysene slutter å blinke og fortsetter å lyse, er tilbehøret tilkoblet. På en trådløs kontroller fortsetter for eksempel ett av lysene rundt Guide-knappen å lyse.

Ett av lysene rundt guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller er tent, noe som angir at håndkontrolleren er koblet til en Xbox 360-konsoll.

Feilsøke Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows 10

Det grønne lyset på mottakeren tennes ikke

Når du kobler Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows til en USB 2.0- eller 3.0-port, begynner ikke det grønne lyset på mottakeren å lyse. Dette kan skje fordi:

• Wireless Gaming Receiver er ikke satt riktig inn i USB-porten.
  • Enhetsdriveren for Wireless Gaming Receiver fungerer ikke som forventet, eller Windows 10 er utdatert.
  • USB-huben er overbelastet.
Løsninger
  • Kontroller USB-tilkoblingen. Kontroller at du har koblet Wireless Gaming Receiver for Windows til en strømforsynt USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen. Den beste måten å kontrollere tilkoblingen på er å koble Wireless Gaming Receiver fra USB-porten og deretter koble den til på nytt. Hvis lyset fortsatt ikke lyser, kan du prøve å koble mottakeren til en annen USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen.
  • Se etter Windows 10-oppdateringer:
    1. Velg Innstillinger på Start-menyen.
    2. Velg Oppdatering og sikkerhet.
    3. Velg Se etter oppdateringer. Hvis det finnes tilgjengelige oppdateringer, installerer Windows dem automatisk.
    4. Når enheten har lastet ned og installert oppdateringen, kan du prøve å bruke mottakeren igjen.

Obs!

• Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer tilbehør for et bestemt spill, kan du se spilldokumentasjonen.
  • Drivere for Xbox-håndkontrollere og -tilbehør er inkludert i Windows 10, så du trenger ikke å laste ned eller installere annen programvare enn Windows 10-oppdateringer.

Feilsøke Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for andre Windows-versjoner

Det grønne lyset på mottakeren tennes ikke

Når du kobler Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows til en USB 2.0- eller 3.0-port, begynner ikke det grønne lyset på mottakeren å lyse. Dette kan skje av flere grunner:

• Wireless Gaming Receiver er ikke satt riktig inn i USB-porten.
  • Enhetsdriveren for Wireless Gaming Receiver fungerer ikke som forventet, eller den er utdatert.
  • USB-huben er overbelastet.

Løsninger

• Kontroller USB-tilkoblingen. Kontroller at du har koblet Wireless Gaming Receiver for Windows til en strømforsynt USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen. Den beste måten å kontrollere tilkoblingen på er å koble Wireless Gaming Receiver fra USB-porten og deretter koble den til på nytt. Hvis lyset fortsatt ikke lyser, kan du prøve å koble mottakeren til en annen USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen.
  • Kontroller enhetsdriveren. Følg denne fremgangsmåten for å kontrollere at du har den nyeste driveren:
    1. Åpne Enhetsbehandling. Slik gjør du dette:

For Windows 8 og Windows RT

1. Sveip inn fra høyre kant av skjermen, og trykk deretter Søk. Hvis du bruker mus, peker du nederst i høyre hjørne på skjermen, og deretter klikker du Søk.
        2. Skriv inn devmgmt.msc, og trykk eller klikk deretter Enhetsbehandling i søkeresultatene.

For Windows 7 og Windows Vista

1. Klikk Start, og klikk deretter Kjør.
        2. Skriv inn devmgmt.msc i Kjør-boksen, og klikk deretter OK.
    2. I listen med forskjellige enheter, finner du oppføringen for XBOX 360 Peripherals.
    3. Trykk eller klikk pluss-tegnet (+) til venstre for XBOX 360 Peripherals for å vise alle eksterne enheter for Xbox 360 som er koblet til datamaskinen.
    4. Finn og dobbeltklikk Xbox 360 Wireless Receiver for Windows. Dialogboksen Egenskaper for Xbox 360 Wireless Receiver for Windows åpnes.
    5. Bekreft at teksten «Denne enheten fungerer som den skal» vises i området Enhetsstatus i dialogboksen.
      Dialogboksen Egenskaper for Xbox 360 Wireless Receiver for Windows

Hvis enheten ikke vises i Enhetsbehandling, eller hvis området Enhetsstatus ikke viser at enheten fungerer, må du bekrefte at programvaren er installert på riktig måte. Se Trinn 3: Koble et trådløst Xbox 360-tilbehør til datamaskinen tidligere på denne siden.

• Kontroller USB-portenheten. USB-huber kan bare tilføre strøm til et begrenset antall USB-enheter. Det kan hende at USB-huben din ikke tilfører nok strøm til alle enhetene som er koblet til den.
        Obs!  USB-portene på baksiden av en datamaskin er vanligvis strømforsynt. Det kan hende at USB-portene på fremsiden av datamaskinen ikke er strømforsynte.

Følg denne fremgangsmåten for å unngå å overgå mengden strøm USB-huben kan levere:
        1. Koble Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows direkte til en strømforsynt USB 2.0- eller 3.0-port bak på datamaskinen.
        2. Bekreft at det grønne lyset på Wireless Gaming Receiver tennes.

Hvis disse løsningene løser problemet, anbefaler vi at du flytter de andre USB-forsynte enhetene til en strømforsynt USB 2.0 eller 3.0-hub.