Trådløs Xbox-kontrollerfunksjonalitet i ulike operativsystemer

Det er enkelte viktige forskjeller mellom operativsystemer når det gjelder tilkobling av den trådløse Xbox-kontrolleren. Tabellen nedenfor viser disse forskjellene når det gjelder tilkobling av en trådløs kontroller til Windows- eller Android-enheten.

Funksjon

Windows 10

Windows 7/8.1

Android

Koble til med en USB-kabel

Støttes

Støttes

Støttes ikke

Koble til via den trådløse Xbox-adapteren for Windows

Støttes

Støttes

Støttes ikke

Koble til med Bluetooth

Støttes

Obs!  Krever jubileumsutgaven av Windows 10.

Oppdater kontrolleren din for best mulig ytelse. Se Oppdatere Xbox One-kontrolleren i Windows 10.

Støttes ikke

Støttede enheter:

• Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy Note5
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+

Støttet OS:

• 5.1.1
  • 6.0.1

Støttede spill:

Minecraft: Gear VR Edition

Se Bruke den trådløse Xbox-kontrolleren til å spille Minecraft: Gear VR Edition hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbehør for Xbox

Støttes via USB og trådløs Xbox-adapter for Windows. Støttes ikke via Bluetooth.

Støttes ikke

Støttes ikke

Lyd via kontrolleren

Støttes via USB og trådløs Xbox-adapter for Windows. Støttes ikke via Bluetooth.

Lydenheter støttes ikke på trådløse eller kablede kontrollere i Windows 7/8.1. For å kunne bruke lydenheter gjennom kontrolleren må du bruke Windows 10 eller en Xbox One-konsoll.

Støttes ikke

Fastvareoppdateringer

Støttes via USB og trådløs Xbox-adapter for Windows på en Windows 10-PC med jubileumsutgaven av Windows 10 (der appen Tilbehør for Xbox brukes). Støttes ikke via Bluetooth.

Du kan oppdatere kontrolleren via en Xbox One-konsoll.

Du kan ikke oppdatere fastvaren via Android-enheter.

Tilordne funksjoner for Xbox Elite trådløs kontroller på nytt i appen Tilbehør for Xbox

Støttes

Elite-kontrolleren kan tilordnes i Enheter-appen i Windows 10 eller på en Xbox One-konsoll.

Elite-kontrolleren støttes ikke på Android-enheter.