Kompatibilitet for den trådløse Xbox-adapteren for Windows

PC-kompatibilitet

Trådløs Xbox-adapter for Windows er kompatibel med enheter som kjører Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 7. (En annen trådløsadapter, Xbox 360-adapteren, er kompatibel med Windows 8.1, 8 og 7.)

Du kan også bruke en Xbox One-kontroller med Windows 7 eller nyere ved å koble den til med en USB-kabel. Se Slik kobler du en Xbox One trådløs kontroller til en PC.

Obs! Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Xbox One trådløs kontroller – forskjeller mellom Windows-operativsystemer.

Kompatibilitet for Xbox One-tilbehør

Den trådløse adapteren for Windows fungerer med alt førsteparts Xbox-tilbehør. Du kan koble til opptil åtte kontrollere pluss headsett (opptil fire Xbox One Chat Headset eller to stereoheadsett for Xbox One). Du kan også bruke annet tilbehør, for eksempel Xbox One Chatpad og Xbox One Play & Charge Kit.

Kompatibilitet for tilbehør fra tredjeparter

Hvis du har et lisensiert tredjeparts headsett som fungerer med Xbox One-kontrollere eller Xbox One-konsollen, fungerer det også med den trådløse Xbox-adapteren for Windows. Hvis du har problemer med å bruke tredjepartstilbehøret med den trådløse Xbox-adapteren for Windows og en offisiell Xbox One-kontroller, kan du be tredjepartsprodusenten om hjelp.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Kompatibilitet for den trådløse Xbox-adapteren for Windows, som du leste om, eller om et annet problem?