Komponenter som følger med den trådløse Xbox-adapteren for Windows

Den trådløse Xbox-adapteren for Windows leveres enten for seg selv eller sammen med en trådløs Xbox One-kontroller.

Frittstående komponenter som følger med den trådløse Xbox-adapteren for Windows

• Trådløs adapter for Windows – USB-enhet
  • USB-forlenger – brukes til å øke rekkevidden til adapteren
  • Hurtigstartveiledning og garantiinformasjon
En tegning av den trådløse Xbox-adapteren for Windows og USB-forlengerkabelen

Komponenter som følger med i pakken med en trådløs Xbox-adapter for Windows og en Xbox One-kontroller

• Trådløs Xbox One-kontroller med adapter på 3,5 mm
  • To alkaliske AA-batterier
  • Trådløs adapter for Windows – USB-enhet
  • USB-forlenger – brukes til å øke rekkevidden til adapteren
  • Hurtigstartveiledning og garantiinformasjon