Funksjoner for den trådløse Xbox-adapteren for Windows

Ikke bare kan du koble den trådløse Xbox One-kontrolleren til Windows 10-enheten med den trådløse Xbox-adapteren for Windows. Du kan også koble til opptil åtte trådløse kontrollere og opptil fire chatheadsett og to stereoheadsett uten noen kabler mellom kontrolleren og enheten med Windows 10, 8.1 eller 7.

Obs! Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av adapteren med ulike versjoner av Windows, kan du se Xbox One trådløs kontroller – forskjeller mellom Windows-operativsystemer.

En tegning viser to bærbare datamaskiner, der hver av dem har en trådløs Xbox-adapter for Windows tilkoblet. Den ene datamaskinen kommuniserer med åtte trådløse Xbox-kontrollere og fire chatheadsett, og den andre datamaskinen kommuniserer med åtte kontrollere og to stereoheadsett.