Få service for den trådløse Xbox-adapteren for Windows

Bytte den trådløse Xbox-adapteren for Windows

Hvis du har prøvd alle feilsøkingstrinnene under Feilsøke den trådløse Xbox-adapteren for Windows og du fortsatt har problemer med adapteren, går du til det nettbaserte servicesenteret for Xbox for å be om en ny.

Obs!  Du må ha et serienummer for konsoll for å kunne registrere deg for en ny. Hvis du ikke har et serienummer for konsoll, kan du kontakte oss for å få en ny enhet.

Bytte kontrolleren som fulgte med adapteren

Vi anbefaler at du går til alle sidene for feilsøking av kontroller før du ber om en ny, siden enkle feilsøkingstrinn, for eksempel oppdatering av fastvaren for kontrolleren, kan løse en rekke problemer. Du finner en liste over tilgjengelige feilsøkingsemner under Tilbehør: kontrollere.

Hvis du har prøvd alle feilsøkingsløsningene for kontrolleren og du fortsatt har problemer med den, kan du gå til det nettbaserte servicesenteret for Xbox for å be om en ny.

Obs!  Du må ha et serienummer for konsoll for å kunne registrere deg for en ny. Hvis du ikke har et serienummer for konsoll, kan du kontakte oss for å få en ny enhet.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få service for den trådløse Xbox-adapteren for Windows, som du leste om, eller om et annet problem?