Slik bytter du mellom Microsoft-kontoer i Xbox-appen på Windows 10.

Du kan bare logge på Xbox-appen med én Microsoft-konto om gangen. Du kan imidlertid bytte mellom ulike Microsoft-kontoer. Slik bytter du til en annen Microsoft-konto:

1. Åpne Xbox-appen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Logg av.
  4. Velg Logg på.
  5. Under Bruk en annen konto, velger du Logg på med en annen Microsoft-konto.
  6. I vinduet Velg en konto velger du Microsoft-kontoen du vil logge på med.
  7. Hvis du blir bedt om det, angir du påloggingsopplysningene som er knyttet til den Microsoft-kontoen.