Kontrollere at du har den nyeste versjonen av Xbox-appen i Windows 10

Obs!  Xbox-appen er tilgjengelig på Windows 10-, iOS- og Android-enheter. Denne siden handler om Xbox-appen på Windows 10.

Xbox-appen oppdaterer seg selv automatisk gjennom Store-appen i Windows 10, men av og til kan det hende at oppdateringen av et spill eller en app mislykkes. I slike tilfeller må du oppdatere spillene og appene manuelt for å få tak i den nyeste versjonen.

Hva er gjeldende versjon av Xbox-appen på Windows 10?

Den gjeldende versjonen 29.30.2001.00000.

Åpne Xbox-appen, og velg Innstillinger for å vise hvilken versjon av Xbox-appen du har installert. Rull til bunnen av skjermen til Om-delen i fanen Generelt for å vise gjeldende versjonsnummer.

Oppdatere Xbox-appen manuelt på Windows 10

Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du oppdaterer et spill eller en app manuelt, kan du se Se etter oppdateringer for apper og spill fra Windows Store.

Obs! Xbox-appen krever Windows 10. Kontroller at systemet ditt oppfyller kravene til Windows 10 ved å se Spesifikasjoner for Windows 10.