Starte et party i Xbox-appen

Partyer lar deg samle sammen og chatte med personer via Xbox-appen i Windows 10. Partyet kan ha opptil 16 personer, inkludert verten.

Obs! Hvis du vil starte eller bli med i et party, må du (og dem som deltar) ha et gjeldende Xbox Live Gold-abonnement og være logget på med gamertagen som er knyttet til dette abonnementet.

Starte et party med venner

Du kan starte et party på flere måter.

Invitere venner fra listen Venner og klubber

1. Gå til listen Venner og klubber, og velg vennene du vil ha et party med.
  2. Høyretrykk en gamertag, og velg Inviter til party.

Nå vil du kunne se partyet under Party -fanen.

Bli med i et party som vennene dine allerede er i

1. Gå til listen Venner og klubber, og velg vennen du vil ha et party med.
  2. Velg Bli med på party på spillerkortet til denne vennen.

Starte ditt eget party og invitere flere venner

1. Fra Hjem-skjermen kan du til Party-fanen øverst til høyre.
  2. Trykk Start et party.
  3. Trykk legg til-knappen (+) nederst på siden.
  4. Velg vennene som du vil delta i party med (opptil 15 venner).
  5. Trykk Party for å sende invitasjoner.
  6. Trykk OK på popup-boksen Invitasjon sendt som vises.