Administrere aktivitetsfeeden i Xbox-appen i Windows 10

Du kan bruke aktivitetsfeeden i Xbox-appen i Windows 10 til å kommunisere med venner. Du kan lage et offentlig innlegg ved å velge Ønsker du å si noe?, eller du kan kommentere dine egne prestasjoner og Spill-DVR-spillklipp eller de til vennene dine.

Hvis du vil vite mer om hvordan du administrerer personverninnstillingene for deg eller barnet, kan du se Slik konfigurerer du familiefunksjoner på Windows 10.

Hvem som kan kommentere aktivitetsfeeden din

Når det gjelder voksne, kan alle kommentere innlegg i aktivitetsfeeden. Du kan bestemme hvem som kan kommentere, ved å oppdatere personverninnstillingene under Kommuniser med tekst og tale (Xbox 360: Stemme og tekst). Du kan gjøre dette på account.xbox.com.

Følg denne fremgangsmåten for å få tilgang til disse innstillingene i Xbox-appen:

1. Velg Innstillinger.
  2. Rull ned til Personvern i kategorien Generelt, og klikk Xbox.com.
Et skjermbilde viser Generelle innstillinger-fanen i Xbox-appen for Windows 10.
  1. Rull ned i Personvern-fanen på siden Personvern og sikkerhet på Internett på Xbox.com, og oppdater deretter alternativet for Kommuniser med tekst og tale (Xbox 360: Stemme og tekst).

Voksne kan også se kommentarer og tekst som er skrevet av andre på Xbox Live. Du kan endre denne innstillingen i personverninnstillingene under Deling av saker som andre lager (Xbox 360: Innhold for medlem) account.xbox.com.

Følg denne fremgangsmåten for å få tilgang til disse innstillingene i Xbox-appen:

1. Velg Innstillinger.
  2. Rull ned til Personvern i kategorien Generelt, og velg Xbox.com.
  3. Rull ned i Personvern-fanen på siden Personvern og sikkerhet på Internett på Xbox.com, og oppdater deretter alternativet for Kommuniser med tekst og tale (Xbox 360: Stemme og tekst).

Tenåringer og barn begynner i begge tilfeller med mer begrensende innstillinger. Se Slik konfigurerer du familiefunksjoner på Windows 10.

Hvem som ser aktivitetsfeeden din

Alle kan se hva som skjer i aktivitetsfeeden til en voksen. (Tenåringer og barn begynner med mer begrensende innstillinger.) Her er andre ting de kan gjøre:

• Like noe i feeden din
  • Dele noe i feeden din med andre
  • Se hvem som har likt eller delt noe
  • Lese kommentarene til vennene dine

Hvis du vil endre innstillingene for aktivitetsfeeden, kan du oppdatere personverninnstillingene under Se loggen for spillene og appene dine (Xbox 360: Spillelogg) account.xbox.com.

Følg denne fremgangsmåten for å få tilgang til disse innstillingene i Xbox-appen:

1. Velg Innstillinger.
  2. Rull ned til Personvern i kategorien Generelt, og velg Xbox.com.
  3. Rull ned i Personvern-fanen på siden Personvern og sikkerhet på Internett på Xbox.com, og oppdater deretter alternativet for Se loggen for spillene og appene dine (Xbox 360: Spillelogg).