Vise venners aktivitet i Xbox-appen i Windows 10

Du kan bruke Aktivitetsfeed til å vise og kommentere venners nylige prestasjoner og spillklipp.

Du kan se de siste aktivitetene til alle vennene dine via Aktivitetsfeed Hjem-skjermen i Xbox-appen, eller du kan vise aktivitetstidslinjen til bare én av vennene på profilsiden til vennen.

Vise aktiviteter fra Hjem-skjermen

Når du åpner Xbox-appen, er Hjem-skjermen den første skjermen som vises. Hjem lar deg raskt se hva vennene dine har holdt på med siden sist du logget på.

Hjem-skjermen i Xbox-appen

Når du ser gjennom Aktivitetsfeed på Hjem-skjermen, kan du vise og kommentere venners nylige prestasjoner og spillklipp. Se ikonene nedenfor for å finne ut hvordan du kan behandle innleggene til en venn.

Et nærbilde viser knappene Liker, Del og Legg igjen en kommentar i Xbox-appen, samt klubben, som brukes til å rapportere noe du synes er upassende.
  1. Velg Hjerte-ikonet hvis du vil like et innlegg. Send en gratulasjon når vennene låser opp en prestasjon, eller lik et spillklipp for å la dem vite at du likte det.
En skjerm viser at en av vennene dine låste opp en prestasjon i et spill. Du kan bruke de fire knappene nederst til å like, dele, legge igjen en kommentar og rapportere noe upassende.
  1. Hvis du vil dele andres aktivitet i aktivitetsfeeden din eller i en melding du sender til andre, velger du ikonet som viser tre små sirkler på en større sirkel.
Denne meldingsskjermen har et område der du kan angi mottakernes gamertager og en melding om en venns prestasjon.
  1. Bruk boksen Legg igjen en kommentar til å skrive inn en melding som alle som viser vennens aktivitetsfeed, kan se.
En prestasjonsskjerm inneholder en kommentar som er lagt igjen av en venn. Ordene

Velg klubbeikonet i nedre høyre hjørne i et hvilket som helst innlegg hvis du vil rapportere et upassende eller krenkende innlegg.

Meldingsvinduet i Xbox-appen der du kan rapportere upassende eller krenkende oppførsel

Vise aktiviteter fra profilen til en venn

Du kan følge med på aktivitetsfeeden til en bestemt venn ved å søke etter vennen eller velge vennen fra vennelisten din og dobbeltklikke gamertagen til vennen for å åpne profilsiden. Du kan se på vennens aktivitetsfeed fra profilen til vennen og se hva vedkommende har holdt på med siden sist du kikket på profilen.

Aktivitetsfeed-vinduet som vises når du går til profilen til noen andre