Hva er en gamertag?

Gamertagen er ditt alter ego på nettet for Xbox. Den representerer deg når du spiller og deler ting med andre personer i Xbox-fellesskapet. Vi oppretter en gamertag for deg første gang du logger på Xbox. Hvis du ikke liker den, kan du endre den gratis én gang.

• Du endrer gamertagen på PC-en ved å åpne Xbox-appen og velge spillerbildet ditt for å åpne profilen din. Deretter går du til Tilpass > Endre gamertag og følger instruksjonene.
  • For å endre gamertag på Xbox One åpner du Venner og klubber > Min profil > Tilpass profil > Endre gamertag og følger instruksjonene.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer en gamertag, kan du se Slik endrer du gamertagen for Xbox Live.