Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10

Du trenger ikke å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill på en Windows 10-enhet. Du kan imidlertid gjøre følgende hvis du har den åpen mens du spiller:

• Se hvem som er på nettet og invitere dem til å spille med deg
  • Spore hvilke prestasjoner du har oppnådd for spillet
  • Sende og motta meldinger til og fra venner mens dere spiller
  • Bruke strømming av spill til å spille på en annen enhet
  • Ta imot aktivitetsvarsler
  • Ta bilder av spillet eller ta opp video ved hjelp av Spill-DVR

Hvis du vil ha en oversikt over Xbox-appen, kan du se Beskrivelse av Xbox-appen.