Slik får du programvare- og driveroppdateringer for Windows 10

Vi utbedrer kjente problemer jevnlig, og ved å holde enheten oppdatert sørger du for at du alltid kjører den nyeste driverne for programvare eller maskinvare.

Slik ser du etter de siste oppdateringene for en Windows 10-basert enhet:

1. Trykk Windows-knappen på enheten eller tastaturet, eller velg Windows-ikonet nederst til venstre på hovedskjermen.
  2. Velg Innstillinger, og deretter Oppdater & Sikkerhet.
  3. I Windows Update-fanen velger du Kontroller nå for å se om det finnes tilgjengelige oppdateringer for enheten din.
  4. Når du har lastet ned oppdateringene, velger du Installer nå for å starte installasjonen.
  5. Etter installasjonen anbefaler vi at du starter enheten på nytt, slik at de siste oppdateringene blir tatt i bruk. Sørg for at du lagrer og lukker alle eventuelle åpne apper før du starter på nytt.

Hvis du vil ha hjelp med å feilsøke skjerm- og lydproblemer, kan du se Feilsøking av lyd- og bildeproblemer i spill på Windows 10.

Hvis du har problemer med å kjøre et spill, kan du se Spillet starter ikke eller fryser på Windows 10.

Hvis du trenger hjelp med andre enhetsproblemer, går du til forumet for Windows 10-fellesskapet.