Maskinvarekrav for Spill-DVR i Windows 10

For å ta opp spillklipp med spill-DVR på Windows 10, må du ha et av disse skjermkortene:

• AMD: AMD Radeon HD 7700-serien, HD 7700M-serien, HD 8500-serien, HD 8500M-serien, R9 serien, og R7 serien eller nyere.
  • NVIDIA: GeForce 600-serien eller nyere, GeForce 800M-serien eller nyere, Quadro Kxxx serie eller nyere.
  • Intel: Intel HD-grafikk 4200 eller nyere, Intel Iris Graphics 5100 eller nyere.

Du kan kontrollere videokortet på PC-en din ved å gå til søkefeltet på oppgavelinjen og søke etter Enhetsbehandling. I Enhetsbehandling utvider du Skjermkort

Hvis PC-en din ikke ka ta opp spillklipp, ser du én av følgende meldinger som informerer deg om at det ikke fungerer:

Beklager, denne PC-en oppfyller ikke maskinvarekravene for opptak. Du finner mer informasjon i innstillingene for spillraden.

Beklager, denne PC-en oppfyller ikke maskinvarekravene for opptak. Finn ut mer.

Hvis du ser en av disse feilmeldingene, betyr det at du må oppgradere skjermkortet for å ta opp spillklipp. Du kan alltid ta et skjermbilde av spillet ditt, selv om du ikke har et av disse skjermkortene.