Maskinvarekrav for Spill-DVR i Windows 10

For å kunne ta opp spillklipp med Spill-DVR i Windows 10 må skjermkortet i PC-en ha støtte for en av disse koderne:

• Intel Quick Sync H.264
  • NVidia NVENC
  • AMD VCE

Du kan sjekke videokortet på PC-en ved å gå til søkefeltet på oppgavelinjen og søke etter «enhetsbehandling». I Enhetsbehandling utvider du Skjermkort

Skjermkort som støtter Intel Quick Sync, omfatter følgende:

• Intel HD graphics 4200 eller nyere
  • Intel Iris Graphics 5100 eller nyere

Skjermkort som støtter NVidia NVENC, omfatter følgende:

• GeForce 600-serien eller nyere, unntatt følgende:
    • GeForce 605
    • GeForce GT 610
    • GeForce GT 620
    • GeForce GT 625
    • GeForce GT 630 (kanskje noen modeller fungerer)
    • GeForce GT 640
    • GeForce GT 645
    • GeForce GT 730 (kanskje noen modeller fungerer)
  • GeForce 600M-serien eller nyere, unntatt følgende:
    • GeForce 610M
    • GeForce GT 620M
    • GeForce GT 625M
    • GeForce GT 630M
    • GeForce GT 635M
    • GeForce GT 640M LE (kanskje noen modeller fungerer)
    • GeForce GTX 670M
    • GeForce GTX 675M
    • GeForce 705M
    • GeForce 710M
    • GeForce 720M (kanskje noen modeller fungerer)
    • GeForce 800M
    • GeForce 820M
    • GeForce 910M (kanskje noen modeller fungerer)
    • GeForce 920M (kanskje noen modeller fungerer)
  • Quadro 410
  • Quadro K-serien eller nyere
  • Quadro KM-serien eller nyere

Skjermkort som støtter AMD VCE, omfatter følgende:

• A-series 5000 eller nyere APU-er
  • Radeon HD7700-serien
  • Radeon HD7800-serien
  • Radeon HD7900-serien
  • Radeon HD8570 til 8990
  • Radeon R5 240 / R7 240 / R7 250 / R7 250E / R7 250X / R7 265 / R9 270 / R9 270X / R9 280 / R9 280X
  • Radeon R5 330 / R5 340 / R7 340 / R7 350 / R7 370 / R9 370 / R9 370X
  • Radeon RX 460, RX 470, RX 480
  • Radeon HD 77x0M til HD 7970M for bærbare datamaskiner
  • Radeon HD 8000-serien for bærbare datamaskiner
  • Radeon Rx M2xx-serien for bærbare datamaskiner
  • Radeon R5 M330 til Radeon R9 M380 og Radeon R9 M390 for bærbare datamaskiner
  • FirePro-kort med første generasjons GCN eller nyere
  • Radeon HD 7790 / HD 8770
  • Radeon R7 260 / R7 260X / R9 290 / R9 290X / R9 295X2
  • Radeon R7 360 / R9 360 / R9 390 / R9 390X
  • Radeon R9 M280X for bærbare datamaskiner
  • Radeon R9 M385 / R9 M385X for bærbare datamaskiner

Du kan alltid ta et skjermbilde av spillet ditt, selv om du ikke har noen av disse kortene.

Hvis du ikke kan ta opp spillklipp på PC-en, får du følgende melding når du prøver å ta opp:

Beklager, denne PC-en oppfyller ikke maskinvarekravene for å utføre opptak av spillklipp.

I dette tilfellet gjør du ett av følgende:

• Skaff deg den nyeste driveren for skjermkortet (hvis PC-en har flere skjermkort, kontrollerer du at driverne er oppdatert for begge).
  • Installer et av skjermkortene som er oppført her.

Hvis PC-en har flere skjermkort og bare ett støtter Spill-DVR, sjekker du at du bruker skjermen som er koblet til dette kortet, når du tar opp spillet.

Hvis du har et støttet skjermkort som driveren er oppdatert for, og du fortsatt ikke kan ta opp spill, åpner du Tilbakemeldingshub (en Windows 10-app) og gir oss tilbakemelding, slik at vi kan undersøke problemet.