Spille Windows 8-spill på en Windows 10-enhet

Alle spill på Windows 8 fungerer også på Windows 10. Hvis du ikke får spillet til å fungere, kan du se Spillet starter ikke eller fryser på Windows 10.

Hvis du ikke installerte spillet fra Windows Store, kan du prøve å kjøre det i kompatibilitetsmodus. Slik gjør du det:

1. Trykk Windows-knappen på enheten eller tastaturet, eller velg Windows-ikonet nederst til venstre på hovedskjermen.
  2. Velg Alle apper og finn spillet ditt på listen.
  3. Trykk og hold spillflisen, og velg deretter Åpne filplassering. Du kan også høyreklikke spillflisen og velge Åpne filplassering.
  4. EXE-filen for spillet fremheves automatisk. Trykk og hold filen, og velg deretter Feilsøk kompatibilitet. Du kan også høyreklikke filen og velge Feilsøk kompatibilitet.
  5. Følg trinnene i Feilsøking for programkompatibilitet.