Justere vinkelen på Kinect-sensoren

Det er best å justere vinkelen på Kinect-sensoren slik at den kan registrere hele spilleplassen som brukes. Når du har funnet vinkelen, skal det ikke være nødvendig å justere den på nytt med mindre du flytter sensoren eller endrer spilleplassen.

Fremgangsmåten for å justere vinkelen på sensoren på denne siden er en del av den første konfigurasjonen av Kinect. Hvis du foretrekker det, kan du følge den fullstendige fremgangsmåten for å konfigurere Kinect på nytt. (Dette omfatter tilleggstrinn, for eksempel trinn for å kalibrere mikrofonen.) Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect og enheter.
  5. Velg Kinect.

Obs! Kontroller at det er merket av for Kinect på.

6. Velg Jeg har problemer med Kinect, eller så har jeg flyttet Kinect-sensoren min under Feilsøking.
  1. På skjermen «Hvor er gulvet?» vipper du Kinect-sensoren ved å ta tak i sokkelen på baksiden av sensoren og bevege toppen av Kinect-sensoren. Når du er klar, velger du Jeg ser gulvet.

Obs!

• Hvis Kinect-sensoren kan se nok av gulvet, går den videre til lydtesten. Ellers blir du bedt om å bevege sensoren på nytt. Velg Kontroller på nytt for å fortsette.
  • Ikke ta på fremsiden av sensoren.
  • I motsetning til Kinect for Xbox 360, som kan justeres automatisk, kan Kinect-sensoren for Xbox One bare justeres manuelt.
  • Se Plassere Kinect for Xbox One for å sikre at du plasserer sensoren på best mulig sted.
Obs! Hvis du vil starte denne fremgangsmåten på nytt, fjerner du merket for Kinect på og går deretter tilbake til trinn 1. Pass på at du merker av for Kinect på etter at du har begynt på nytt.