Tilordne en konto til en trådløs Xbox One-kontroller

Du kan knytte Microsoft-kontoen til den trådløse Xbox One-kontrolleren, slik at du kan styre handlingen på konsollen. Dette er spesielt viktig når det er flere brukere og du har flere kontrollere som brukes samtidig. Når du knytter kontoen til den trådløse kontrolleren, sørger du for at alle får den beste opplevelsen, og selvsagt også den beste prestasjonen.

Hvis du vil ha hjelp med å synkronisere kontrolleren trådløst til konsollen før du tilordner en profil, kan du se Koble en trådløs Xbox One-kontroller til konsollen.

Slik tilordner du en konto til en kontroller:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Enheter og tilbehør under Kinect og enheter.
  5. Velg kontrolleren. Det angis hvilken konto som er tilordnet til denne kontrolleren.
  6. Hvis du vil tilordne kontrolleren til en annen konto, velger du kontoen som er tilordnet til den for øyeblikket.
  7. Velg Tildel til en person.
  8. Velg kontoen du vil tilordne til kontrolleren.

Dermed knyttes kontrolleren til denne kontoen.

Hvis du bruker flere kontrollere, kan du se hvilken bruker som er tilordnet til hvilken kontroller, når brukeren kan styre det som skjer på skjermen. Ingen lamper på kontrolleren eller konsollen angir bruk, slik som på Xbox 360. Dette skyldes at du kan ha opptil åtte kontrollere i bruk samtidig med Xbox One.