Slik rengjør du Kinect-sensorlinsen

I de fleste tilfeller trenger du ikke å rengjøre linsen på Kinect-sensoren. Hvis linsen på sensoren imidlertid er skitten eller flekkete, er det viktig å rengjøre linsen uten å skade den. Denne siden forteller deg hvordan.

Løsninger

Bruk først en myk kost for rengjøring av linser til å fjerne støv- eller smusspartikler. Bruk deretter en ren mikrofiberklut til å rengjøre linsen ved å bruke en forsiktig sirkulær bevegelse.

Obs!  Bruk en mikrofiberklut som er laget for rengjøring av linser.

Hvis mikrofiberkluten ikke fjerner flekker eller fingeravtrykk, kan du bruke et linserensemiddel som er beregnet på rengjøring av kameralinser eller briller. Spray rensemiddelet på rengjøringskluten (ikke direkte på Kinect-linsen).

Obs!  Når du bruker et linserensemiddel til å rengjøre linsen på Kinect-sensoren, må du ikke bruke middelet direkte på linsen. Spray i stedet middelet på mikrofiberkluten, og tørk deretter linsen på Kinect-sensoren ved å bruke en forsiktig sirkulær bevegelse.