Koble en trådløs Xbox One-kontroller til konsollen

Det er fort gjort å koble en trådløs kontroller til Xbox One-konsollen. Det tar bare noen få minutter.

Video: Koble en trådløs kontroller til Xbox One S eller Xbox One

Se videoen Koble en trådløs kontroller til Xbox One S eller Xbox One. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

På denne siden

Koble til kontrolleren ved å bruke tilkoblingsknappen på konsollen

1. Slå på Xbox One-konsollen.
  2. Sett inn AA-batterier (eller oppladbare batterier fra Xbox One Play & Charge kit) i kontrolleren. Se Bruke AA-batterier i den trådløse Xbox One-kontrolleren.
  3. Slå på kontrolleren ved å holde nede Xbox-knappen til kontrolleren slås på. (Xbox-knappen er den større, runde knappen midt på og nær toppen av kontrolleren.) Xbox-knappen  blinker, noe som angir at den ikke er koblet til en konsoll ennå. Hvis Xbox-knappen  lyser konstant, er kontrolleren allerede koblet til.

Obs! Hvis kontrolleren ikke slås på, kontrollerer du batteriene. Hvis du bruker oppladbare batterier, må du kontrollere at de er oppladet.

4. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på konsollen.
    • På Xbox One S er tilkoblingsknappen en rund liten knapp på fremsiden, nedenfor av/på-knappen.
  • På den originale Xbox One er tilkoblingsknappen en rund liten knapp på siden, rundt hjørnet ved plateskuffen.
  1. Innen 20 sekunder må du holde nede den svarte tilkoblingsknappen bak på kontrolleren til kontrollerens Xbox -knapp blinker raskt et par ganger. Det indikerer at den søker etter konsollen. Den begynner å lyse konstant når den er tilkoblet. ( Tilkoblingsknappen er en liten, rund knapp på toppen av kontrolleren når du holder den i hendene.)

Kontrolleren er nå koblet til konsollen. Gjenta denne fremgangsmåten for hver ekstra kontroller du vil legge til.

Obs!

• Du kan koble opptil åtte trådløse kontrollere til en konsoll.
  • Kontrollere tilordnes til brukere basert på hvem som holder kontrolleren. Hvis du vil finne ut mer om hvordan du tilordner en kontroller til profilen din, kan du se Tilordne en profil til en Xbox One trådløs kontroller.

Koble til kontrolleren ved hjelp av en USB-til-mikro-USB-kabel

Hvis du har en mikro-USB-kabel eller spille- og ladesettet for Xbox One, kan du koble kontrolleren til konsollen ved å koble mikro-USB-kabelen mellom kontrolleren og konsollen. Dermed kan kontrolleren også fungere som en kabelbasert kontroller, selv uten at et batteri settes inn. Se  Koble til ladeledningen for å bruke den trådløse håndkontrolleren for Xbox One uten batterier for detaljer.