Koble til en USB-kabel for å bruke den trådløse Xbox One-kontrolleren uten batterier

Hvis kontrolleren kobles fra, kan du se Xbox One trådløs kontroller kobles fra eller kan ikke kobles til i stedet for denne artikkelen.

Når en USB-kabel er koblet til, fungerer den trådløse kontrolleren som en kabelbasert kontroller. Kontrolleren skal komme med en kabel, men du kan bruke de fleste USB-sertifiserte kabler som har en mikro-USB-kontakt i den ene enden og en vanlig USB-kontakt i full størrelse i den andre. Ladekabelen som fulgte med Xbox One Play & Charge kit, anbefales. Ytelsen til andre kabler kan variere.

Lampen på kabelen for Play & Charge kit lyser ikke, noe som angir at ingen batterier er klare til lading.

Standard alkaliske batterier brukes ikke som strømkilde for kontrollerfunksjonene mens du bruker kontrolleren som en kabelbasert kontroller.

Koble kontrolleren til konsollen

Koble mikro-USB-kontakten til kontrolleren, og koble den andre enden til Xbox One-konsollen.

Xbox One S
Xbox One S
Original Xbox One
Original Xbox One