Koble et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller

Det er enkelt å koble Xbox One Chat Headset til den trådløse Xbox One-kontrolleren. Følg fremgangsmåten nedenfor.

Obs!

• 3,5 mm Xbox One Chat Headset fungerer bare med den trådløse Xbox One-kontrolleren som har en 3,5 mm kontakt, eller i kombinasjon med Xbox One Stereo Headset-adapteren.
  • Xbox Chat Headset støttes ikke ved tilkobling til en PC via Bluetooth.

Antall Xbox-kontrollere som kan være tilkoblet samtidig

Plattform

Via trådløs Xbox og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsoll

Bare trådløs Xbox-kontroller – 8
Trådløs Xbox-kontroller og Xbox Chat Headset – 4
Trådløs Xbox-kontroller og stereoheadsett for Xbox – 2

Støttes ikke

Windows 10

Bare trådløs Xbox-kontroller – 8
Trådløs Xbox-kontroller og Xbox Chat Headset – 4
Trådløs Xbox-kontroller og stereoheadsett for Xbox – 2

Obs!  Trådløs tilkobling krever trådløs Xbox-adapter for Windows

Bare trådløs Xbox-kontroller – 1

Obs!  Krever jubileumsutgaven av Windows 10 og trådløs Xbox-kontroller med Bluetooth

Windows 8.1

Bare trådløs Xbox-kontroller – 4
(lyd gjennom kontrolleren støttes ikke)

Obs!  Trådløs tilkobling krever trådløs Xbox-adapter for Windows

Støttes ikke

Windows 7

Bare trådløs Xbox-kontroller – 4
(lyd gjennom kontrolleren støttes ikke)

Obs!  Trådløs tilkobling krever trådløs Xbox-adapter for Windows

Støttes ikke

Hvis du vil ha hjelp til å feilsøke headsettet, kan du se Feilsøke Xbox One Chat Headset. Hvis du vil ha tips om hvordan du feilsøker partychat, kan du se Feilsøke lydproblemer i partyer på Xbox One.

Slik kobler du Xbox One Chat Headset til den trådløse Xbox One-kontrolleren:

1. Sett inn lydpluggenden av headsettet nederst på kontrolleren.

Obs!  Pass på at du skyver justeringspinnene inn i hullene på hver side av kontakten.

1. Trykk hardt til lydpluggen er på plass.
  2. Juster høyden på headsettets ørestykke slik at det er komfortabelt, ved å skyve ørestykket opp eller ned.
  3. Vri headsettets mikrofonarm slik at enden kommer nær munnen.