Koble Kinect-sensoren til din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsoll.

Xbox One S-konsoll

For å koble din Xbox One Kinect-sensor til en ny Xbox One S-konsoll må du bruke en Xbox Kinect-adapter. For mer informasjon, les Hvordan til å bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsoll.

Original Xbox One-konsoll

For å koble din Kinect-sensor til en original Xbox One-konsoll kan du koble Kinect-sensorkabelen bak i Xbox One-konsollen som anvist i følgende tegning.

Obs! Kinect-sensorkabelen er 3 meter lang. Dette er for øyeblikket den lengste kabelen som er tilgjengelig, så sørg for at din Xbox One og Kinect-sensor ikke er plassert så langt fra hverandre at sensorkabelen ikke strekker til.