Den trådløse kontrolleren for Xbox One slår seg av

Oversikt

Den trådløse kontrolleren for Xbox One kan slutte å fungere etter en lang periode med inaktivitet. (Kontrolleren er slått av hvis Xbox-knappen ikke lyser.) Hvis du er uvirksom i et spill når kontrolleren slår seg av (eller blir tidsavbrutt), får du en melding om at kontrolleren er slått av, og spørsmål om du vil slå kontrolleren på igjen, slik at spillet vet at du er klar til å spille.

Obs!  Hvis kontrolleren slår seg av gjentatte ganger eller uventet kobles fra (angitt med en stadig blinkende Xbox-knapp og kontroller som ikke reagerer), kan du prøve løsningene under Den trådløse kontrolleren for Xbox One kobles fra eller kan ikke kobles til.

Løsning

Den trådløse kontrolleren for Xbox One er utviklet for å slå seg av, eller bli tidsavbrutt, etter 15 minutter med inaktivitet. Dette gjøres for å spare batteriet.

Du slår på igjen den trådløse kontrolleren ved å holde inne Xbox-knappen på kontrolleren til knappen lyser.

Hvis den trådløse kontrolleren slår seg av raskere enn normalt, kontrollerer du at batteriene fungerer og sitter skikkelig i, og at den trådløse kontrolleren ikke mister strøm.