Innstillinger for enheter og tilbehør for Xbox One

Med Xbox One kan du se og angi personen som er knyttet til en gitt enhet, slik som en kontroller eller et headset.

Knytt til eller par et headset eller en kontroller med en bestemt person

Slik parer du en enhet med en bestemt person:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Bla til Innstillinger, og velg deretter Alle innstillinger.
  3. Velg Enheter og tilbehør under Kinect og enheter.
  4. Velg enheten du vil pare med en bestemt person, og trykk på A-knappen .
  5. Velg Tildel til en person, finn den påloggede profilen du vil bruke, og velg Velg denne personen.