Kompatibilitet for Xbox Elite trådløs kontroller

Xbox One-konsoller og tilbehør

Xbox Elite trådløs kontroller er kompatibel med alle Xbox One-konsoller. Alt Xbox One-tilbehør er kompatibelt med Xbox Elite trådløs kontroller, inkludert headsett, spille- og ladesett, Chatpad-er og mer.

Windows 7 og nyere versjoner

Xbox Elite trådløs kontroller er også kompatibel med PC-er som kjører Windows 7 eller nyere versjoner. Du kan koble kontrolleren til en PC ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen eller den trådløse Xbox-adapteren for Windows (bare Windows 10).

Obs!  Appen Tilbehør for Xbox, som brukes til å foreta en egendefinert tilordning for kontrolleren, er bare tilgjengelig for Windows 10. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke appen Tilbehør for Xbox til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller.