Funksjonene til Xbox Elite trådløs kontroller

Vi ville lage en avansert kontroller som oppfylte behovene til dagens konkurransespillere. Xbox Elite trådløs kontroller er utviklet i samarbeid med spillere på profesjonelt nivå. Den frigjør hele potensialet ditt og kan tilpasses etter spillestilen din. Opplev enestående nøyaktighet, raskere reaksjon og en skreddersydd opplevelse uten like.

Se denne videoen om egenskapene og funksjonene til den trådløse Xbox Elite-kontrolleren.

Innhold i esken med Elite-kontrolleren

Se videoen "Innhold i esken med Elite-kontrolleren". Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.