Alt om Xbox Elite trådløs kontroller

På denne siden

Gjøre deg kjent med Elite trådløs kontroller

Funksjonene til Xbox Elite trådløs kontroller
Finn ut alt du trenger å vite om funksjonene til den avanserte trådløse Xbox Elite-kontrolleren.

Komponenter som følger med Xbox Elite trådløs kontroller
Få en liste over alle komponentene som er i esken med Xbox Elite trådløs kontroller.

Kompatibilitet for Xbox Elite trådløs kontroller
Få informasjon om kompatibiliteten til Xbox Elite trådløs kontroller med alt fra konsoller til tilbehør og operativsystemer.

Konfigurere og bruke Elite-kontrolleren

Koble en trådløs Xbox One-kontroller til konsollen
Det er svært enkelt å koble en trådløs kontroller til Xbox One-konsollen. Få med deg all informasjonen.

Slik kobler du en Xbox One trådløs kontroller til en PC
Du kan bruke den trådløse Xbox One-kontrolleren til å spille Xbox-spill på PC-en når den er koblet til via en mikro-USB-kabel. Les mer om dette.

Få appen Tilbehør for Xbox for Xbox Elite trådløs kontroller
Finn ut hvordan du får appen Tilbehør for Xbox for Xbox Elite trådløs kontroller på Xbox One-konsollen og i Windows 10.

Bruke appen Tilbehør for Xbox for Xbox Elite trådløs kontroller
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox Elite trådløs kontroller med appen Tilbehør for Xbox.

Bytte avtakbare deler på Xbox Elite trådløs kontroller
Finn ut hvordan du bytter avtakbare deler på Xbox Elite trådløs kontroller for å få en førsteklasses spilleopplevelse.

Låse de flate spakene på Xbox Elite trådløs kontroller
Hvis du må stoppe spillet midlertidig og legge fra deg Xbox Elite trådløs kontroller, kan du låse de flate spakene. Finn ut hvordan.

Feilsøke Elite trådløs kontroller

Den trådløse Xbox One-kontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger hvis du ikke kan synkronisere Xbox One-kontrolleren med konsollen, eller hvis du ikke kan opprettholde en tilkobling mellom kontrolleren og Xbox One.

Feilsøke oppdateringsproblemer med Xbox One-kontrolleren
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med å oppdatere Xbox One-kontrolleren og Xbox One Stereo Headset-adapteren.

Den trådløse Xbox One-kontrolleren slår seg ikke på
Feilsøk den trådløse Xbox One-kontrolleren når den ikke slår seg på.

Den trådløse Xbox One-kontrolleren slår seg av
Få hjelp med feilsøking hvis den trådløse Xbox One-kontrolleren slår seg av.

Feilsøke knapper på Xbox One-kontrollere
Få hjelp med knappene og de avtakbare delene på den Xbox One-kontrolleren eller Xbox Elite trådløs kontroller.

Feilsøke triggere på Xbox Elite trådløs kontroller
Finn ut hvordan du feilsøker og tilpasser triggerne på Xbox Elite trådløs kontroller for å få en bedre spilleopplevelse.

Bytte Elite trådløs kontroller eller delene på den

Få service for Xbox Elite trådløs kontroller
Få hjelp til å bytte avtakbare deler eller hele Xbox Elite trådløs kontroller.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Alt om Xbox Elite trådløs kontroller, som du leste om, eller om et annet problem?