Kontrollere batterinivået på kontrolleren for Xbox One

Finne batteriindikatoren

Du kan kontrollere batterinivået for kontrolleren for Xbox One når som helst. Batteriindikatoren er i øvre høyre hjørne på alle skjermer på Xbox One-konsollen.

Obs!  Hvis du har flere kontrollere, viser batteriindikatoren bare statusen for kontrolleren du brukte til å trykke Xbox-knappen.

Lese av batteriindikatoren

Alkaliske batterier eller oppladbare batterier

Enten du bruker alkaliske batterier eller oppladbare batterier (inkludert den oppladbare batteripakken fra Xbox One Play & Charge kit), viser batteriindikatoren hvor mye batteritid du har igjen. Hvis batteriene er på et lavt nivå og må byttes ut eller lades, lyser skjermikonet rødt.

Obs!  Nøyaktigheten til ladingen kan variere, avhengig av batteritypen og -merket.

Lading

Hvis du lader en oppladbar batteripakke for Xbox One, angir batteriindikatoren at batteriet i kontrolleren lades.

Kablet tilkobling

Når du bruker en USB-kabel til å koble kontrolleren til konsollen, viser batteriindikatoren en kontakt over batteriet.