Få appen Tilbehør for Xbox for Xbox Elite trådløs kontroller

Hvis du vil foreta en egendefinert tilordning for Xbox Elite trådløs kontroller, må du ha appen Tilbehør for Xbox.

Få appen Tilbehør for Xbox på Xbox One-konsollen

Du kan bruke appen Tilbehør for Xbox til å tilpasse den trådløse Xbox Elite-kontrolleren på Xbox One-konsollen. Appen Tilbehør for Xbox ble automatisk installert med konsolloppdateringen for november 2015. Du åpner appen ved å gå til Mine spill og apper og søke etter Tilbehør for Xbox.

Få appen Tilbehør for Xbox på en Windows 10-PC

Hvis du vil tilpasse Xbox Elite trådløs kontroller på en Windows 10-PC, må du ha appen Tilbehør for Xbox. Gå til Windows Store og søk etter Xbox-tilbehør for å få tak i gratisappen.

Obs!  Appen Tilbehør for Xbox er ikke tilgjengelig for tidligere versjoner av Windows.

Hvis du trenger hjelp til å bruke appen eller tilpasse kontrolleren, kan du se Bruke appen Tilbehør for Xbox til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller.