Låse de flate spakene på Xbox Elite trådløs kontroller

Låse de flate spakene på Elite-kontrolleren

Se videoen "Låse de flate spakene på Elite-kontrolleren". Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvis du legger fra deg kontrolleren for å ta en pause, kan du låse de flate spakene for å unngå å trykke dem ved et uhell. Dobbelttrykk ganske enkelt knappen for trådløs binding. Motorene i kontrolleren vibrerer noen ganger for å bekrefte. Du låser opp de flate spakene ved å dobbelttrykke knappen for trådløs binding på nytt. Kontrolleren vibrerer én gang for å bekrefte.

Obs!  Ingen andre knapper påvirkes når du låser de flate spakene.