Bytte avtakbare deler på Xbox Elite trådløs kontroller

De avtakbare delene på Xbox Elite trådløs kontroller omfatter venstre og høyre styrespaker, D-pad-en og de fire flate spakene bak på kontrolleren. Hver avtakbare del er laget av solid, slitesterkt stål og er magnetisert for å sitte på plass på riktig sted på kontrolleren.

Viktig!

• En flott egenskap ved de flate spakene er at du kan bruke alle, noen eller ingen av dem etter eget ønske.
  • Prøv å ta vare på de avtakbare delene du ikke bruker, ved å ha dem i esken eller på et annet trygt sted, slik at du vet hvor du har dem.
  • Ikke bruk avtakbare deler som ikke fulgte med Xbox Elite trådløs kontroller eller ikke kommer fra en lisensiert tredjepartspartner. Hjemmelagde eller ikke-lisensierte deler er ikke ment for bruk med kontrolleren og kan skade den.