Bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsoll

På denne siden

Oversikt: Bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsoll

For å bruke din eksisterende Xbox One Kinect-sensor med en ny Xbox One S-konsoll, trenger du en Xbox Kinect-adapter. Denne adapteren gjør at du kan koble Kinect-sensoren for Xbox One til Xbox One S-konsollen.

Obs! Xbox 360 Kinect-sensor er ikke kompatibel med Xbox One.

Video: Xbox Kinect Adapter for Xbox One S

Se videoen Xbox Kinect Adapter for Xbox One S. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvordan en anskaffer Kinect-adapteren

Du kan kjøpe Kinect-adapteren for Xbox One S fra Microsoft Store eller andre deltakende forhandlere.

Et tilbud for personer med en Kinect Sensor som oppgraderte fra Xbox One, opphørte i mars 2017.

Hvordan konfigurere Kinect-adapteren med en Xbox One S-konsoll

Trinn 1: Konfigurere adapteren

1. Sett veggpluggen inn i strømforsyningen.
  2. Sett den runde koblingen til strømforsyningen inn i Kinect-huben.
  3. Sett Kinect-sensorkabelen inn i Kinect-huben.
  4. Sett den inkluderte USB-kabelen inn i Kinect-huben. Du kan nå å koble adapteren til konsollen din.

Trinn 2: Koble adapteren til Xbox One S-konsollen

1. Sett USB 3.0-kabelen inn i venstre USB-port med skriften "Kinect" på baksiden av konsollen. Du kan nå konfigurere Kinect-sensoren på konsollen din.
  2. For beste praksis, sørg for at Kinect-sensoren og Kinect-adapteren ikke sitter direkte på toppen av konsollen.
  3. Rull til venstre på konsollen til du når Guide og velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger og velg deretterKinect og enheter.
  5. Velg Kinect og følg instruksjonene for å konfigurere sensoren din.
Diagram for Kinect-konfigurasjon med Kinect-adapter på Xbox One S

Feilsøke Kinect-adapteren

Det kan være flere årsaker hvis Kinect-sensoren ikke responsiv eller slår seg av når du prøver å bruke Kinect-adapteren. Prøv disse løsningene for å løse problemet:

• Kontroller at Kinect-sensoren er slått på i konsollinnstillingene. Gå til Innstillinger > Alle innstillinger > Kinect.
  • Slå konsollen av og på. Noen ganger er det nødvendig å tilbakestille forbindelsen mellom sensoren og konsollen. For å gjøre dette, utfør en total gjenstart av konsollen ved å holde strømknapp i 5 sekunder til konsollen slår seg av. Koble strømforsyningen fra konsollen, og vent 1 minutt før du kobler til og starte konsollen på nytt.
  • Kontroller tilkoblingene til sensoren og adapteren for å sikre at hver kobling er godt festet.
  • Sørg for at Kinect-sensoren og -adapteren ikke sitter direkte på toppen av konsollen.
  • Adapteren må motta strøm for å overføre Kinect-informasjon til konsollen. Kontroller strømforsyningen til adapteren og sørg for at LED-en lyser. Hvis du fortsatt har strømproblemer etter å ha sjekket strømforsyningen, nullstill strømforsyningen til Kinect-adapteren strømforsyningen ved å trekke den ut i 10 sekunder og koble den til igjen.
    • Hvis strømforsyningen til Kinect-adapteren ikke lyser, betyr dette at strømforsyningen ikke mottar strøm. Prøv en annen stikkontakt eller erstatt adapteren, hvis det ikke hjelper å prøve en annen kontakt.
    • Hvis strømforsyningslampen er oransje, betyr dette at adapteren er i hvilemodus og venter på at konsollen skal svare. Slå konsollen av og på igjen.
    • Hvis strømforsyningslampen er hvit, betyr dette at det er strøm og at sensoren er aktiv. Slå konsollen av og på for å fikse en sensor med strøm som ikke svarer.