Finnes det en lengre kabel jeg kan bruke til å koble Kinect-sensoren til Xbox One-konsollen?

Løsning

Hvis du har en Xbox One S:

Hvis du vil bruke Kinect med Xbox One S-konsollen, må du Xbox Kinect Adapter. Dette kan gi deg litt ekstra lengde i tillegg til 9-fots kabelen som fulgte med sensoren.

For informasjon om Kinect-adapteren, se Bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsoll.

Hvis du har en original Xbox One:

Foreløpig finnes det ikke noen skjøteledning tilgjengelig for Xbox One Kinect-sensoren. Hvis kabelen på 3 meter som fulgte med sensoren, ikke er lang nok, anbefaler vi at du konfigurerer spilleplassen på nytt ved å flytte sensoren og konsollen nærmere hverandre.

Obs!  Ikke prøv å endre Kinect-kabelen. Dette kan skape en sikkerhetsrisiko og påvirke ytelsen til Kinect-sensoren og Xbox One-konsollen. Xbox Kinect-adapteren vil ikke fungere med den originale Xbox One.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer spilleplassen, kan du se Konfigurere Kinect-spilleplassen for Xbox One.