Kinect-sensoren for Xbox One velger en ubevegelig gjenstand som en spiller

Når Kinect-sensoren for Xbox One utfører den første lesingen, tolker kanskje sensoren et møbel, en lampe eller en annen fremtredende gjenstand i synsfeltet som en spiller. I forhåndsvisningsvinduet vises gjenstanden med et gamertagnavn i stedet for en person med en gamertag.

Løsning

Hvis Kinect-sensoren velger en ubevegelig gjenstand som en spiller, kan du flytte gjenstanden ut av sensorens synsfelt (hvis det er mulig) eller kalibrere Kinect-sensoren på nytt.

Slik kalibrerer du sensoren på nytt:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Bla ned til Innstillinger, og velg Alle innstillinger.
  3. Velg Kinect under Kinect og enheter.
  4. Velg Jeg har flyttet Kinect-sensoren min eller Jeg har problemer med Kinect.
  5. Fullfør konfigurasjonstrinnene for Kinect-sensoren.