Kinect-sensoren slår seg ikke på eller blir ikke gjenkjent av Xbox One S-konsollen eller den originale Xbox One-konsollen.

Du har koblet Kinect-sensoren til Xbox One-konsollen med Kinect-kabelen, og sensorens strømlampe er på. Sensoren fungerer imidlertid ikke. Når du sjekker Kinect-skjermen fra Kinect og enheter, står det at sensoren ikke er tilkoblet. Når dette skjer, betyr det at selv om sensoren er på, gjenkjennes den ikke av konsollen.

Obs! Hvis meldingen «Kinect er koblet fra» vises og sensorens strømlampe ikke er på, har du et problem med at sensoren ikke slår seg på. Se Kinect-sensoren for Xbox One slår seg ikke på for å få hjelp til å feilsøke dette problemet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Bekreft at Kinect-sensoren er skikkelig koblet til Xbox One-konsollen via kabelen.

1. Koble fra Kinect-sensoren, og koble den deretter til på nytt.
    • Hvis du har en Xbox One S-konsoll
      1. Koble Kinect-adapterkabelen fra USB-porten på baksiden av konsollen.
  1. Kontroller at Kinect-kabelen er koblet skikkelig til Kinect-adapteren, og at strømledningen for adapteren er koblet til.
  2. Koble USB-kabelen fra Kinect-adapteren til den første USB-porten (den ved siden av HDMI-portene).

Obs! Kinect-sensoren gjenkjennes bare når den er koblet til den første USB-porten på baksiden av konsollen. De andre USB-portene på konsollen fungerer ikke med Kinect.

Det anbefales at du ikke setter Kinect-sensoren og Kinect-adapteren oppå konsollen.

• Hvis du har en original Xbox One-konsoll
    1. Koble kabelen fra Kinect-sensorporten på baksiden av konsollen.
  1. Koble kabelen til Kinect-sensorporten på nytt.
  1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect under Kinect og enheter.
  5. Vent opptil 2 minutter for at sensoren skal bli gjenkjent.

Løsning 2: Bekreft at Kinect-sensoren er slått på på menyen for Kinect-innstillinger.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect under Kinect og enheter.
  5. Kontroller at Kinect på er valgt.

Løsning 3: Nullstill Kinect-sensorens tilkobling til Xbox One-konsollen.

1. Slå av konsollen ved å trykke og holde Xbox-knappen på fremsiden av konsollen i 10 sekunder.
  2. Koble strømforsyningen fra konsollen.
  3. Koble Kinect-sensoren fra Xbox One-konsollen.
  4. Koble til strømforsyningen igjen.
  5. Trykk på Xbox-knappen på Xbox One-konsollen for å slå den på.
  6. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  7. Velg Innstillinger.
  8. Velg Alle innstillinger.
  9. Velg Kinect under Kinect og enheter.
  10. Koble til Kinect-sensoren på baksiden av konsollen, og vent opptil 2 minutter til den blir gjenkjent.

Obs! Hvis sensoren må oppdateres, angis det på skjermen at en oppdatering er i gang.

Hvis løsningene ovenfor ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.