Tips for å konfigurere Kinect-sensoren med Xbox One

Denne siden beskriver noen viktige ting du bør vite før du konfigurerer Kinect-sensoren.

Video om kalibrering av Kinect-mikrofonen

Se videoen om hvordan du kalibrerer Kinect-mikrofonen. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Løsninger

Er jeg nødt til å bruke Kinect med Xbox One?

Vi anbefaler at du bruker Kinect-sensoren med konsollen for å oppleve alle fordelene ved Xbox One. Det er imidlertid ikke obligatorisk å bruke den.

Obs!  Når Kinect-sensoren er koblet til Xbox One-konsollen, kan du slå sensoren på eller av:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Kinect og enheter.
    5. Velg Kinect.
    6. Velg Kinect på eller Kinect av.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slå Kinect-sensoren for Xbox One på eller av.

Gi Kinect-sensoren "pusterom"

På samme måte som konsollen trenger Kinect-sensoren plass rundt ventilasjonshullene for at de og viftene skal kunne gi sensoren en optimal driftstemperatur. Hold området rundt sensoren tomt for rot, og ikke dekk over ventilasjonshullene.

Ikke ta på fremsiden av sensoren når du plasserer den

Fremsiden av Kinect-sensoren har to kameraer (ett VGA-kamera og ett infrarødt kamera) og IR-sensorer. På samme måte som kameraene på andre enheter du kanskje har, fungerer de best når linsen er uten flekker, så unngå å ta på fremsiden av sensoren.

Se Justere vinkelen på Kinect-sensoren for å få informasjon om hvordan du plasserer sensoren riktig.

Bruke talekommandoer med Kinect

Utformingen på Kinect-mikrofonen gjør at den hører alt du sier på spilleplassen. Lyder fra apparater, høyttalere, vifter eller personer som snakker, kan virke forstyrrende inn på Kinect-mikrofonen. I disse scenariene kan det hende at Kinect ikke gjenkjenner talekommandoer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kalibrere mikrofonen på Kinect-sensoren.

Helse og sikkerhet for Kinect

Følg retningslinjene for helse og sikkerhet for Kinect for Xbox One for å få mest mulig ut av Kinect-sensoren på en trygg måte. Finn ut mer om gjenskinn, sikkerhet ved bruk av strøm og mer.