Feilsøke batteripakken for Xbox One Play & Charge kit

Hvis den oppladbare batteripakken for Xbox One ikke lades når du kobler den trådløse Xbox One-kontrolleren til konsollen med en USB-kabel, kan det hende at den er helt oppbrukt (som alle oppladbare batterier blir). Hvor lenge et oppladbart batteri varer, er avhengig av hvor ofte du lader det. Hvis du lader batteriet ofte, varer det ikke like lenge som hvis du bare bruker kontrolleren av og til.

Men prøv disse testene før du erstatter det.

Teste kabelen

Kontroller om kabelen er koblet godt til i begge ender.

Prøv en annen kabel. En kabel kan av og til kortslutte, eller den kan utsettes for forstyrrelser.

Xbox One Play & Charge kit bruker en standard USB-til-mikro-USB-kabel. Du kan bruke en hvilken som helst USB-til-mikro-USB-kabel til å teste om det er kabelen som er problemet.

Rengjøre batterikontaktene

Ta ut batteriet, og rengjør kontaktene på batteripakken med en tørr klut eller isopropanol og en bomullspinne. Ikke bruk vann eller kjemikalier, siden dette kan skade kontaktene.

Teste den trådløse kontrolleren

Sett inn AA-batterier i kontrolleren, og test deretter kontrolleren.

Prøv en annen oppladbar batteripakke for Xbox One.

Hvis kontrolleren virker med en annen batteripakke eller med AA-batterier, er det ikke kontrolleren som forårsaker problemet.

Garanti på Xbox One-tilbehør

Du finner informasjon om garantien på Xbox One-konsoller og -tilbehør på Produktgaranti: Xbox One-konsoll