Monteringsalternativer for Kinect-sensoren for Xbox One

Oversikt

Kinect-sensoren er utformet for plassering på en hylle like over eller under TVen. Hvis du ikke finner en god plass for sensoren, kan du bruke Kinect-monteringsløsningen fra PDP, en tredjepartsprodusent.

Dette sensorstativet er spesifikt utformet for Kinect-sensoren for Xbox One og er tilgjengelig i alle land der Xbox One selges.

Sensorstativet fra PDP kommer også med et personverndeksel, som kan dekke Kinect-kameraene når du vil at kameraet og talekommandoene skal fungere, men ikke vil at kameraet skal se deg. Obs!  Du kan slå av Kinect via Kinect-innstillingene.

Hvor du kan kjøpe sensorstativet

Stativet skal være tilgjengelig hos de fleste forhandlere der Xbox One-produkter selges. Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.

Montere sensorstativet

For å komme i gang, gjør deg kjent med funksjonene i sensorstativet.

1. Stativskrue: Dette er en universell skrue for kameramontering. Skruen brukes til å kontere Kinect-sensoren til stativet.
  2. Teleskoparm: Denne armen kan justeres for å imøtekomme bredde til de fleste TV-er.
  3. Utløserknapp for teleskoparm: Trykk på denne for å justere armen.
  4. Skrallelignende hengsel. Denne brukes til å sikre stativet skikkelig til toppen av TV-en.

Slik monterer du stativet:

1. Fest stativet, uten sensoren montert, i ønsket posisjon oppå TVen.
  2. Juster teleskoparmen etter TVen ved å trykke utløserknappen og skyve armen inn eller ut til stativet står fast, men ikke for stramt.
  3. Fest stativet og få det til å stå støtt på TVen ved å justere det skralleaktige hengselet mot TVen til stativet står så fast som mulig.

Obs!  Hvis stativet ikke står fast, prøver du å justere armen og hengselet på en annen måte.

4. Fest Kinect-sensoren ved å skru den inn i stativet som vist nedenfor.

Bruke personverndekslet

Hvis du vil bruke personverndekslet, skyver du det på Kinect-sensoren som vist nedenfor, slik at dekslet dekker sensorens RGB- og IR-kameraer.

Få støtte for sensorstativet

Dette sensorstativet selges ikke av Microsoft. Du kan finne støttet til stativet ved å kontakt produsenten.

Obs!

• Kinect-sensorstativet for Xbox One passer ikke til Kinect for Xbox 360.
  • Kinect-stativene for Xbox 360 passer ikke til Kinect for Xbox One.
  • Du kan bruke andre kamerastativer som har den universelle kameraskruen, men de er ikke spesifikt utformet for Kinect-sensoren, så det kan hende at stativet ikke passer like godt eller står like støtt. Vurder selv om du vil bruke det.