Få service for Xbox Elite trådløs kontroller

Bytte avtakbare deler

Hvis de avtakbare delene ikke fungerer som de skal, må du bytte kontrolleren.

Bytt håndkontrolleren.

Før du ber om en ny kontroller, ser du feilsøkingsemnene under Alt om Xbox Elite trådløs kontroller. Mange problemer som påvirker Xbox Elite trådløs kontroller kan løses ved hjelp av disse emnene.

Viktig!  Hvis du må sende Xbox Elite trådløs kontroller til servicesenteret vårt, må du ikke sende avtakbare deler sammen med kontrolleren. De blir ikke returnert til deg. Ta vare på alle avtakbare D-pad-er, flate spaker og styrespaker. Du mottar en ny kontroller uten disse delene, så du må bruke de originale delene med den nye kontrolleren.

Gå til det nettbaserte servicesenteret for Xbox for å be om en ny Xbox Elite trådløs kontroller.