Bruke Chat Headset med Xbox One

Når du har koblet Xbox One Chat Headset til den trådløse kontrolleren for Xbox One, er du klar til å bruke det til snakking i spill og partychat.

Velg Chat-hodesettet du bruker, for å finne ut hvordan du bruker det:

Kontroller på Chat Headset:

Volumkontroller: Separate kontroller for å øke og redusere volumet er på høyre side av kontakten.

Demp: Dempeknappen på venstre side av kontakten gjør at du kan dempe stemmen din, slik at andre ikke hører deg. Du kan dempe innkommende lyd ved å redusere volumet til ønsket nivå.

Trenger du hjelp til å feilsøke hodesettet eller snakkelyden? Se Feilsøke Xbox One Chat Headset.

Kontroller på Chat Headset med 3,5 mm kontakt:

Volumkontroller: Det er et justeringshjul for å øke og redusere volumet på siden av lydkontrollene. Bare rull det opp eller ned for å justere volumet.

Du kan også justere hodesettlyden og mikrofonovervåkingen ved å gå til Innstillinger og velge Enheter og tilbehør. Velg kontrolleren, og velg deretter lydalternativet du vil bruke.

Demp: Dempeknappen er en glidebryter på fremsiden av lydkontrollene. Skyv den ned for å dempe, og dermed vises en oransje farge på kontrollene. Skyv den opp for å oppheve dempingen, og dermed vises en grønn farge på kontrollene.