Konfigurere Kinect-spilleplassen for Xbox One

Oversikt

Det er på tide å konfigurere spilleplassen slik at Kinect kan se hele kroppen.

Gjøre klar spilleplassen

Bruk følgende retningslinjer for å sørge for at spilleplassen er klar for en flott Kinect-opplevelse:

• Tøm området mellom sensoren og spillerne.
  • Én spiller: Stå ca. 1,4 meter unna.
  • To spillere: Stå 1,8 meter unna.
  • Spilleplassen varierer etter spill, program og plassering av sensoren.
  • Sørg for at rommet har skarp, jevn belysning.

Sørg for at Kinect kan se føttene dine hvis du spiller et spill som omfatter hele kroppen.

Sensoren kan oppdage deg hvis du sitter. Hvis du prøver å spille et spill som omfatter hele kroppen, men du sitter foran et kaffebord, kan det hende at Kinect ikke kan oppdage fotbevegelsene dine.

Justere vinkelen på sensoren

Når du har klargjort spilleplassen, er det på tide å justere vinkelen på Kinect-sensoren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Justere vinkelen på Kinect-sensoren.