Feilsøke knapper på Xbox One-kontrollere

Den trådløse Xbox One-kontrolleren er laget for å vare lenge. Hvis knappene på kontrolleren mot formodning ikke reagerer riktig eller i det hele tatt, kontrollerer du om problemet skjer hele tiden eller bare i ett bestemt spill. Hvis problemet bare skjer i ett bestemt spill, kan det være et problem med spillet. Gå til hjelpesiden for spillet for å feilsøke (dette kan være nettstedet til en tredjepart). Hvis problemet imidlertid skjer hver gang du bruker kontrolleren, må kontrolleren byttes.

Obs!  Hvis knappene på kontrolleren ikke reagerer som de skal, er det sannsynlig at kontrolleren er omkonfigurert av en annen bruker. Når du for eksempel trykker en knapp, er det en annen knapp som reagerer. Finn ut hvordan du tilordner knappene på nytt, på Tilpasse en trådløs Xbox One-kontroller med appen Tilbehør for Xbox.

Feilsøke avtakbare deler på Xbox Elite trådløs kontroller

Hvis du bruker en Xbox Elite trådløs kontroller og det er problemer med en avtakbar del, følger du denne fremgangsmåten for å avgjøre om du må få byttet kontrolleren:

1. Kontroller at du bare bruker den originale avtakbare delen eller en godkjent tredjepartsdel. Eventuelle hjemmelagde deler eller deler som ikke er lisensiert, er ikke utformet for å fungere i samsvar med spesifikasjonene.
  2. Kontroller at delen er skikkelig tilkoblet, og at det ikke er noe smuss i veien.
  3. Prøv andre avtakbare deler for å se om kontrolleren reagerer.
  4. Tilbakestill kontrolleren til standardinnstillingene i appen Tilbehør for Xbox, og prøv å bruke den på nytt. Hvis tilbakestilling løser problemene, kan du ha justert en knapp på en måte som påvirket spillingen.

Hvis du har prøvd denne fremgangsmåten og Elite-kontrolleren fortsatt ikke svarer, bytter du kontrolleren. Hvis andre deler av kontrolleren fungerer, unntatt én bestemt avtakbar del, kan du kontakte kundestøtte for Xbox for å få en ny.

Be om en erstatningsenhet

Gå til det nettbaserte servicesenteret for Xbox for å be om en ny Xbox Elite trådløs kontroller.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke knapper på Xbox One-kontrollere, som du leste om, eller om et annet problem?