Feilsøke Kinect-feil for Xbox One

Oversikt

Kinect-sensoren for Xbox One er utformet for selvkorrigering når det er mulig. Hvis sensoren for eksempel har problemer med å oppdatere fastvaren, prøver den å løse problemet før du ser en feilmelding. Hvis den ikke kan korrigere seg selv, ser du én av to feilmeldinger for Kinect-sensoren.

"Feil: Installasjonen av Kinect kan ikke fortsette"

Du får følgende feil når du prøver å konfigurere Kinect-sensoren:

Det har oppstått et problem

Installasjonen av Kinect kan ikke fortsette. Gå til xbox.com/xboxone/KinectSupport for å få hjelp.

Dette er en programvarefeil i Kinect-sensoren. Prøv følgende fremgangsmåte for å løse problemet.

Obs! Hvis du ser denne feilmeldingen under den første konfigurering av konsollen, hopper du over Kinect-konfigureringen og utfører følgende trinn etter at du har konfigurert konsollen.

1. Kontroller at Kinect-sensoren er koblet skikkelig til Kinect-porten på konsollen.
  2. Slå konsollen av og på igjen ved å holde nede Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder. Se Slå Xbox One-konsollen av og på.
  3. Gå til siden for Kinect-innstillinger:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Kinect og enheter.
    5. Velg Kinect.
  4. Kontroller at Kinect på er valgt på siden for Kinect-innstillinger. Bli værende på denne siden i fem minutter for å være sikker på at konsollen fullfører eventuelle tilgjengelige oppdateringer.
  5. Hvis det vises et bilde på skjermen for Kinect-innstillinger, fungerer sensoren. Hvis det ikke vises et bilde på skjermen, må Kinect repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

"Feil: Det er et problem med Kinect-sensoren"

Når du bruker Xbox One, får du følgende feilmelding:

Det har oppstått et problem

Det er et problem med Kinect-sensoren. Be om reparasjon på xbox.com/xboxone/repair.

Denne typen feil angir dessverre at problemet med Kinect-sensoren ikke kan løses, og sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Feil: Kinect-sensoren slår seg på og av flere ganger

Prøv følgende:

1. Slå av Xbox One-konsollen ved å trykke Xbox-knappen på fremsiden av konsollen i cirka 10 sekunder til den slås helt av.
  2. Koble Kinect-sensoren fra konsollen.
  3. Trykk på Xbox-knappen på konsollen for å slå den på.
  4. Koble til Kinect-sensoren på baksiden av konsollen, og vent opptil 2 minutter til den blir gjenkjent.
  5. Gå til siden for Kinect-innstillinger:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Kinect og enheter.
    5. Velg Kinect.
  6. Velg Jeg har problemer med Kinect, eller så har jeg flyttet Kinect-sensoren min.
  7. Følg instruksjonene for å justere Kinect-sensoren, inkludert lydkalibreringen.

Hvis du ikke kan løse problemet med denne fremgangsmåten, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.