Feilsøke problemer med Kinect-pålogging

Finn ut hvordan du feilsøker påloggingsproblemer med Kinect-sensoren på Xbox One-konsollen.

Kinect-sensoren slår seg ikke på

Hvis Kinect-sensoren ikke slår seg på, kan en innstilling være deaktivert. Kontroller at Kinect er slått på, i Innstillinger. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect og enheter.
  5. Velg Kinect.
  6. Kontroller at Kinect på er valgt.

Kinect-sensoren gjenkjenner deg ikke

Hvis Kinect av og til ikke gjenkjenner deg eller av og til gjenkjenner noen andre som deg, følger du denne fremgangsmåten:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, og velg deretter Add & manage.
  3. Velg Jeg ble ikke gjenkjent.
  4. På skjermen <fornavn>, er dette deg? kontrollerer du at navnet ditt vises ved siden av bildet ditt på forhåndsvisningsskjermen. Hvis du gjenkjennes, velger du Det er meg.

Hvis Kinect aldri gjenkjenner deg, følger du denne fremgangsmåten:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Tilbakestill mine Kinect-påloggingsdata.
  5. Velg Logg meg på med Kinect.
  6. På skjermen <fornavn>, er dette deg? kontrollerer du at navnet ditt vises ved siden av bildet ditt på forhåndsvisningsskjermen. Hvis du gjenkjennes, velger du Det er meg.

Obs!

• Kinect-påloggingsdata lagres på konsollen. Hvis du vil bruke denne funksjonen på andre konsoller, må du derfor konfigurere Kinect-påloggingsdata på hver konsoll.
  • Hvis flere personer er i synsområdet under påloggingen, vises kjente brukere med navnene deres uthevet ved siden av dem. Ukjente brukere vises som "gjest."
  • Hvis du velger feil person under påloggingen, følger du bare instruksjonene under "Kinect-sensoren gjenkjenner deg konsekvent ikke" på denne siden.

Beslektede problemer