Feilsøke triggere på Xbox Elite trådløs kontroller

Hvis du spiller et spill med Xbox Elite trådløs kontroller og triggerne ikke fungerer som de skal, kan årsaken være at du har byttet til avtrekkere eller tilpasset triggerinnstillingene i appen Tilbehør for Xbox.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Bytt til full trigger.

Hvis du har byttet til avtrekkere, har triggeren en kortere trykkelengde. Spill reagerer ulikt på denne tilpassingen. Hvis du for eksempel spiller et kjørespill og gasspedalen tilsynelatende ikke virker, blir full akselerasjon forhindret av den kortere trykkelenden til avtrekkerne. Prøv å bytte tilbake til full trigger for å løse dette problemet.

Hvis problemet løses når du bytter tilbake til full trigger, lar du være å bruke avtrekkere for dette bestemte spillet, eller bruk tilpassingsfunksjonene i appen til å justere korteste og lengste trykkelengde for triggerne. Du kan for eksempel sette korteste trykkelengde høyere enn avtrekkernivået og deretter teste dette i spillet til du er fornøyd med innstillingen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Tilbakestill kontrolleren til standardinnstillingen.

Tilbakestill innstillingene for kontrolleren til standardinnstillingene i appen, og prøv på nytt.

Hvis problemet ikke løses når du tilbakestiller til standardinnstillingene for kontrolleren, må du kanskje få en ny kontroller. Se Få service for Xbox Elite trådløs kontroller hvis du vil ha mer informasjon.