Feilsøke oppdateringsproblemer med Xbox One-kontrolleren

Hvis du får en feil når du prøver å oppdatere Xbox One-kontrolleren din, kan det tyde på at det var et problem med oppdateringen eller at noe ikke er skikkelig koblet til.

Xbox One-kontrolleren er ikke koblet riktig til

Prøv å koble fra og deretter til USB-kabelen, headset og adapteren for stereoheadset.

Hvis du prøver å oppdatere kontrolleren trådløst, prøver du å koble til en USB-kabel og følge trinnene i Oppdater via USB i Oppdatere Xbox One-kontrolleren.

Feil: Det oppstod et problem under oppdatering av kontrolleren

Prøv følgende fremgangsmåte hvis denne feilmeldingen fortsatt vises:

1. Koble adapteren for stereoheadset fra kontrolleren, og bruk oppdateringen. Hvis dette fungerer, kobler du til adapteren for stereohodesettet og prøver oppdateringen på nytt.
  2. Hvis dette ikke virker, prøver du disse trinnene:
    1. Slå konsollen helt av og deretter på igjen ved å holde Xbox-knappen inne på konsollen i omtrent 10 sekunder.
    2. Slå på konsollen igjen ved å trykke Xbox-knappen på konsollen eller Xbox-knappen på håndkontrolleren.
      Obs!  Hvis den grønne oppstartsanimasjonen ikke vises når konsollen starter på nytt, gjentar du disse trinnene. Pass på at du holder av/på-knappen inne til konsollen slår seg helt av.
  3. Hvis du fortsatt ikke kan oppdatere kontrolleren, prøver du en annen USB-kabel og sørger for at den er godt koblet til USB-porten både på konsollen og på kontrolleren.
  4. La kontrolleren være tilkoblet via USB og la den bare ligge i opptil fem minutter, siden oppdateringen noen ganger tar litt tid når den fullføres i bakgrunnen.

Hvis du får problemer etter at du har klart å oppdatere kontrolleren, kan du prøve dette:

1. Koble til USB-kabelen på nytt, og pass på at den er koblet skikkelig til USB-porten på konsollen og USB-porten på kontrolleren. Gjenopprett kontakten med kontrolleren ved å vente omtrent ett minutt til den er skikkelig synkronisert med konsollen.
  2. Kjør oppdateringen for kontrolleren på nytt.

Fastvareoppdateringen for kontrolleren og adapteren for stereoheadset har med systemoppdateringen for Xbox One per april 2014 blitt oppdatert, og den inneholder betydelige forbedringer av lydkvaliteten med adapteren for stereoheadset og av fremgangsmåten for å oppdatere kontrollere. Hvis du har brukt oppdateringen tidligere og har problemer med adapteren, kan du oppdatere kontrolleren på nytt ved å gå til Innstillinger, velge System, velge Enheter og tilbehør, velge kontrolleren, velge Oppdater og deretter trykke Fortsett.