Slå Kinect-sensoren for Xbox One på eller av

Denne siden beskriver hvordan du slår Kinect-sensoren på eller av. Den forklarer også hvilke funksjoner som er deaktivert når Kinect-sensoren er av.

Slå Kinect-sensoren på eller av

Følg denne fremgangsmåten for å slå Kinect på eller av:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect under Kinect og enheter.
  5. Velg Kinect på eller Kinect av.

Kontroller at Kinect-sensoren er på eller av

Xbox-logoen på fremsiden av Kinect-sensoren lyser når sensoren er slått på. Hvis Xbox-logoen ikke lyser, er Kinect-sensoren slått av.

Obs! Det er en liten lampe (lys) ved siden av kameralyset. Dette er personvern-lampen. Personvern-lampen lyser når kameraet er aktivt. Hvis Kinect-sensoren er på og kameraet er i bruk, lyser ikke personvern-lampen.

Funksjoner som er deaktivert når Kinect er av

Følgende funksjoner er deaktivert når Kinect-sensoren er slått av:

• Kinect-kameraet – Du kan ikke bruke bevegelser eller spille spill ved hjelp av Kinect.
  • Kinect-mikrofonen – Talekommandoer og talechat fungerer ikke.
  • Kinect IR-kamera/-blaster – IR-kommandoer verken sendes eller mottas. Enkelte funksjoner fungerer derfor ikke. Du kan for eksempel ikke bytte TV-kanal via Kinect-sensoren.

Feilsøkingstips

Hvis du har problemer med Kinect-sensoren, kobler du fra sensoren i ti sekunder, og deretter kobler du den til igjen.